Sega Rally 2 Twin

Sega Rally 2 Twin

Το Sega Rally 2 είναι ένα παιχνίδι οδήγησης όπου ο παίκτης θα πρέπει να καταφέρει να φτάσει και να περάσει το σημείο ελέγχου προκείμενου να συνεχίσει τον αγώνα. Έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από αρκετά ράλι αυτοκίνητα και πίστες.

Διαστάσεις:
- Μήκος : 1.73 m
- Πλάτος : 1.60 m
- Ύψος : 2.1 m
- Βάρος : 224 kg

Fast and Furious Super Bikes

Fast and Furious Super Bikes

Το κορυφαίο παιχνίδι οδήγησης μηχανών SuperBikes δοσμένο σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας 1080p 42" LCD. Έχει σχεδιαστεί με υψηλή αξιοπιστία και αντοχή. Διαθέτει 9 διαφορετικούς χαρακτήρες " αναβάτες " και 12 μηχανές με πολλαπλές αναβαθμίσεις στους κινητήρες , αυτοκόλλητα, ελαστικά. Διαθέτει έναν ηλεκτρονικό κωδικό όπου ο χρήστης αποκτά τον προσωπικό του λογαριασμό, έτσι ώστε, να αποθηκεύει τις διάφορες αλλαγές και αναβαθμίσεις των μηχανών καθώς και τις προσωπικές του επιδόσεις.

Διαστάσεις:
- Μήκος : 2.29 m
- Πλάτος : 1.70 m
- Ύψος : 1.93 m

Dead Storm Pirates Theater Cabinet

Dead Storm Pirates Theater Cabinet

Ο παίκτης βυθίζεται στην υπέροχη πειρατική ιστορία όπου δεν παίζει μόνο το παιχνίδι αλλα το ζεί ! Το παιχνίδι αυτό έχει 4 στάδια επιλογής " πίστες " και δίνει στον παίχτη κάθε φορά και μια καινούργια περιπέτεια . Ο παίκτης μπορεί να παίξει το παιχνίδι με την σειρά που θέλει. Μπορεί μέσω του τιμονιού να πλοηγηθούν στην θάλασσα καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να πυροβολούν τους εχθρούς.

Διαστάσεις:
- Μήκος : 2.48 m
- Πλάτος : 1.76 m
- Ύψος : 2.26 m

Tekken 5

Tekken 5

Το Tekken 5 τρέχει σε μια νέα μηχανή γραφικών η οποία υποστηρίζει ζωντανά νέες αρένες και ιδιαίτερα λεπτομερή μοντέλα χαρακτήρων. Το Tekken 5 ήρθε με νέα soundtrack, εκατοντάδες νέες κινήσεις, και μία μεγάλη γκάμα πάνω από 30 διαφορετικούς μαχητές. Φυσικά οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες έχουν ενημερωθεί με μια μεγάλη ποικιλία νέων τεχνικών μάχης. Οι τρεις νέοι χαρακτήρες εισάγονται είναι οι εξής: Feng Wei, Asuka Kazama & Raven οι οποίοι προσφέρουν τη δική τους μοναδική πινελιά στη σειρά.Διαγραμματικά, το Tekken 5 είναι μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με το Tekken 4 όπου φιλοξενεί μια πληθώρα νέων κινούμενων σχέδιων συμπεριλαμβανομένων όλων των νέων animations προ-αγώνα.

Διαστάσεις:
- Μήκος : 0.84m
- Πλάτος : 0.76m
- Ύψος : 1.8m
- Βάρος : 100kg

 

Ghost Squad Dx

Ghost Squad Dx

Ο παίκτης συμμετέχει σε μια ομάδα ειδικών αποστολών ("Ghost Squad»). Έχει σταλεί σε επικίνδυνες περιοχές για τη διάσωση ομήρων και να απενεργοποιήσει τις διάφορες βόμβες.

Ο παίκτης χρησιμοποιεί ένα αυτόματο πιστόλι και έχει την δυνατότητα να αλλάζει όπλα. Το μηχάνημα διαθέτει την πιο δημοφιλή επιλογή IC Card Reader. Το οποίο θα αποθηκεύει τα στατιστικά παιχνιδιού / όπλου / βαθμολόγησης του παίκτη.

Το κουμπί δράση επιτρέπει την πρόσβαση στο μενού επιλογής όπλου. Για να προσθέσετε ποικιλία στο παιχνίδι ο παίκτης μπορεί επίσης να καταπιαστεί με τους εχθρούς και να απενεργοποιήσετε τις βόμβες με το πλήκτρο δράση.

Διαστάσεις:
- Μήκος : 2.0 m
- Πλάτος : 1.06 m
- Ύψος : 1.70 m
- Βάρος : 253 kg

 

Adams Games

Διεύθυνση: Συμμαχικής 22, Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη, 56429

Τηλέφωνο: 2310 613 795
Κινητό: 6981 680 643

E-mail: stelios@adamsgames.gr

©2024 Adams Games. All Rights Reserved. Develop & Design by SocialPro.gr

Search