Ο παίκτης συμμετέχει σε μια ομάδα ειδικών αποστολών ("Ghost Squad»). Έχει σταλεί σε επικίνδυνες περιοχές για τη διάσωση ομήρων και να απενεργοποιησει τις διάφορες βόμβες.

Ο παίκτης χρησιμοποιεί ένα αυτόματο πιστόλη και έχει την δυνατότητα να αλλάζει όπλα. Το μηχάνημα διαθέτει την πιο δημοφιλή επιλογή IC Card Reader. Το οποίο θα αποθηκεύει τα στατιστικά παιχνιδιού / όπλου / βαθμολόγησης του παίκτη.

Το κουμπί δράση επιτρέπει την πρόσβαση στο μενού επιλογής όπλου. Για να προσθέσετε ποικιλία στο παιχνίδι ο παίκτης μπορεί επίσης να καταπιαστεί με τους εχθρούς και να απενεργοποιήσετε τις βόμβες με το πλήκτρο δράση.

Διαστάσεις:
- Μήκος : 2.0 m
- Πλάτος : 1.06 m
- Ύψος : 1.70 m
- Βάρος : 253 kg

Σχετικά αρχεία:
- Ghost Squad Evolushion Manual

- Ghost Squad Flyer #4470 Front - Back

- Ghost Squad Flyer #5055 Front - Back

- Ghost Squad Flyer #6045 Front - Back

Το κορυφαίο παιχνίδι οδήγησης μηχανών SuperBikes δοσμένο σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας 1080p 42" LCD. Έχει σχεδιαστεί με υψηλή αξιοπιστία και αντοχή. Διαθέτει 9 διαφορετικούς χαρακτήρες " αναβάτες " και 12 μηχανές με πολλαπλές αναβαθμίσεις στους κινητήρες , αυτοκόλλητα, ελλαστικά. Διαθέτει έναν ηλεκτρονικό κωδικό όπου ο χρήστης αποκτά τον προσωπικό του λογαριασμό, έτσι ώστε, να αποθηκεύει τις διάφορες αλλαγές και αναβαθμίσεις των μηχανών καθώς και τις προσωπικές του επιδόσεις.

Διαστάσεις:
- Μήκος : 2.29 m
- Πλάτος : 1.70 m
- Ύψος : 1.93 m

 Σχετικά αρχεία:
- F&F Super Bikes™ Manual

- F&F Super Bikes™ CE Certificate of Compliance

- F&F Super Bikes™ Brochure

fast furious super bikesprodpic a6631 03

Το Guitar Hero ™ Arcade έχει αναπτυχθεί και σχεδιαστεί για να επιστήσει τους οπαδούς και τους παίκτες έξω από τα σπίτια τους και σε σημεία όπου μπορεί να βρεθεί μια εμπορική έκδοση arcade και προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να επιλέξουν το αγαπημένο τους τραγούδι από μια βιβλιοθήκη με 50 δημοφιλείς τίτλους. Ο κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα είτε σε μπάσο ή σε κιθάρα και να ροκαρεί με το αγαπημένο του συγκρότημα ! Το μηχάνημα διαθέτει μια 32 "LCD οθόνη όπου επιτρέπει στον παίκτη να ενωθεί με τη σκηνή ! Εξοπλισμένο με 2 Enduro-AX κιθάρες , ένα ηχοσύστημα με 8 ηχεία και πάνω από 400 λυχνίες LED.

Ghheader

Διαστάσεις:
- Μήκος : 1.03 m
- Πλάτος : 0.83 m
- Ύψος : 2.18 m
- Βάρος : 214 kg

Σχετικά αρχεία:
 - Guitar Hero™ Arcade Manual

- Guitar Hero™ Arcade CE Certificate of Compliance

- Guitar Hero™ Arcade Brochure

GH3 1guitar hero aerosmith ps3 the orpheum

Το παιχνίδι βασίζεται στην ιδέα της οδήγησης μια Ferrari με ένα γλυκό νεαρό κορίτσι στο κάθισμα του συνοδηγού.Οι παίκτες έχουν τώρα οκτώ Ferraris για να επιλέξουν από, κάθε αυτοκίνητο με μοναδικά χαρακτηριστικά χειρισμού με βάση τα σημερινά μοντέλα. Υπάρχει χρονικό όριο το οποίο επεκτείνεται καθώς ο παίκτης περνάει τα σημεία ελέγχου " Heart Attack Mode " είναι μια ανοικτή πορεία με χρονικό όριο, αλλά ο επιβάτης παρέχει προτάσεις για ακροβατικά και άλλες ενέργειες που μπορούν να εκτελεστούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Οι παίκτες κερδίζουν τις καρδιές για κάθε επιτυχημένη κόλπο για την αγαπημένη τους.

Οι δίδυμες οθόνες 29 "εμφανίζει ζωντανά χρώματα για να καταστήσει άψογα τα αποτελέσματα του 3-D τοπίου που προσθέτουν στο ρεαλισμό του παιχνιδιού.

outrun2Twin 0

Διαστάσεις:
- Μήκος : 1.72 m
- Πλάτος : 1.88 m
- Ύψος : 1.8 m
- Βάρος : 710 kg

Σχετικά αρχεία:
- Outrun 2 SP DLX Manual

 

Το Lets Go Jungle είναι ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους του άνδρα και της γυναίκας η οποιοι έχουν χαθεί σε ενα νησί μεσα σε μια ζούγκλα που υπήρξε υπέρβαση από τέρατα. Κάθε παίκτης πρέπει να πυροβολεί τα τέρατα με πολυβόλα ή με διάφορα άλλα όπλα και αντικείμενα ενώ ψάχνει για διάσωση.Σε σημεία του παιχνιδιού, ο παίκτης πρέπει να εκτελέσει ειδικές εργασίες όπως η μετακίνηση του όπλου σε μία κατεύθυνση, πατώντας τα κουμπιά γρήγορα, ή πατώντας τα πλήκτρα στο σωστό χρόνο.

123

Διαστάσεις:

- Μήκος : 3.96 m
- Πλάτος : 2.94 m
- Ύψος : 1.98 m
- Βάρος : 234.5 kg

Σχετικά αρχεία:
- Lets Go Jungle Manual

Adams Games

Διεύθυνση: Συμμαχικής 22, Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη, 56429

Τηλέφωνο: 2310 613-795
Κινητό: 6984 171819

E-mail: stelios@adamsgames.gr

©2019 Adams Games. All Rights Reserved. Develop & Design by SocialPro.gr

Search