Terminator Salvation

Terminator Salvation

Ο παίκτης παίζει το ρόλο του John Connor κατά τη διάρκεια του πολέμου που αντιτίθεται στην ανθρώπινη αντίσταση στις μηχανές του Skynet. Το παιχνίδι αποτελείται από δύο επιλέξιμες αποστολές: ο στόχος της πρώτης αποστολής είναι να αναζητήσει και να καταστρέψει το μυστικό εργαστήριο όπου το Skynet διεξάγει πειράματα στον άνθρωπο. Ο σκοπός της δεύτερης αποστολής είναι να συνοδεύσει τους πρόσφυγες σε μια αποθήκη και να καταστρέψει το Skynet. Ο παίκτης αντιμετωπίζει ολόκληρους στρατούς των T-600, T7-T, Aerostats και Moto-Terminators. Μπορεί να βρει χειροβομβίδες, καραμπίνες και miniguns στο δρόμο του. Κατά τη διάρκεια ορισμένων ακολουθιών, είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν βαριά πολυβόλα τοποθετημένα σε οχήματα (ελικόπτερο, pickup).

Διαστάσεις:
- Μήκος : 1.39 m
- Ύψος : 2.06 m
- Πλάτος : 0.99 m  
- Βάρος : 211 kg

Σχετικά αρχεία:
Terminator Salvation Manual
- Youtube Trailer

Hummer Deluxe

Hummer Deluxe

Ένα απο τα πίο συναρπαστικά off-road μηχανήματα προσομοίωσης αγώνων με HUMMER. Το δυνατό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι μια υπέροχη προσομοίωση της κίνησης του οχήματος σε κανονικό ή χωμάτινο δρόμο.Οι παίκτες νιώθουν κάθε χτύπημα καθώς και άλμα του παιχνίδιου.Οι παίκτες μπορούν να καταρρίψουν ο ένας τον άλλον με την χρήση εμποδίων ή κρυφούς κινδύνους που κρύβονται σε κάθε πίστα.

Προδιαγραφές:
* Αξιόπιστο μηχανισμό
* 40" οθόνη LCD
* Πραγματική διαδραστική μουσική υπόκρουση
* Ελκυστικό LED φωτός
* Πιστοποίηση CE

Διαστάσεις:
- Μήκος : 2.7 m
- Πλάτος : 2.2 m
- Ύψος : 2.2 m
- Βάρος : 730 kg

Σχετικά αρχεία:
- Hummer Manual
- Youtube Video

Outrun 2 SP SDLX

Outrun 2 SP SDLX

Το Outrun 2 SP SDLX , είναι μια ενημερωμένη έκδοση του OutRun 2 παιχνίδι οδήγησης που χαρακτηρίζει τα νέα αυτοκίνητα, νέα μαθήματα, νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού και βελτιωμένα γραφικά. Όλα αυτά έχουν ως στόχο την ευκολία ή την πρόκληση και το σημαντικότερο, την απόλαυση της εμπειρίας του παιχνιδιού. Η νέα έκδοση έχει δέκα αυτοκίνητα που διατίθενται. Εκτός από τα οκτώ αυτοκίνητα που διατίθενται στην προηγούμενη έκδοση , η νέα έκδοση μπορεί να υπερηφανεύεται για το 250 GTO και 512 ΒΒ.  Ένα άλλο πρόσθετο χαρακτηριστικό στο νέο παιχνίδι είναι η αυξημένη ευκολία του παιχνιδιού, καθώς οι παίκτες λαμβάνουν λιγότερη ζημιά και μικρότερη μείωση της ταχύτητας όταν συντριβή το αυτοκίνητό τους.

Χώρος εγκατάστασης:
Διαστάσεις:

- Μήκος : 4.0 m
- Πλάτος : 3.0 m
- Ύψος : 2.6 m

Σχετικά αρχεία:
- OutRun 2 Manual
- Youtube Video

Harley Davidson

Harley Davidson

Στο παιχνίδι Harley-Davidson & L.A. Riders, ο παίκτης οδηγεί ένα από τα πέντε μοντέλα μηχανών Harley-Davidson σε τρία, τέσσερα ή πέντε στάδια, με τον αριθμό των σταδίων που καθορίζονται από τις ρυθμίσεις του μηχανήματος. Ο στόχος είναι ο παίκτης να διασχίσει μια σειρά σημείων ελέγχου γύρω από το Λος Άντζελες σε ένα χρονικό όριο. Το παιχνίδι καθορίζει τυχαία την τοποθεσία του σημείου ελέγχου και την βοήθητικη διαδρομή. Ο παίκτης πρέπει επίσης να συγκεντρώσει πολλά κρυφά αντικείμενα, όπως "μάρκες" που μοιάζουν με το λογότυπο Harley-Davidson, προκειμένου να κερδίσει πόντους μπόνους.

Διαστάσεις:
- Μήκος : 2.3 m
- Πλάτος : 1.1 m
- Ύψος : 2.0 m

 Σχετικά αρχεία:
- Harley Davidson Manual
- Youtube Video

Jurassic Park

Jurassic Park

Στο Jurassic Park Arcade ™ οι παίκτες πρέπει να διασώσουν τους δεινοσαύρους! Το παιχνίδι χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές περιοχές, κάθε μία χωρίζεται σε τρεις αποστολές. Οι παίκτες χρησιμοποιούν τα ηρεμιστικά όπλα για να πυροβολήσουν εχθρούς επί της οθόνης, οι οποίοι συχνά επιτίθενται σε δεινοσαύρους. Μερικές φορές εμφανίζονται εικονίδια στόχου και όλοι πρέπει να χτυπήσουν στον συγκεκριμένο στόχο για να ακυρώσουν την επίθεση ή να αποφύγουν κάποια ζημιά. Κάθε επίπεδο περιέχει κρυφά μπόνους για την υγεία ή για την διαφορετική δύναμη πυρός. 

Χαρακτηριστικά:
- Βασισμένο στο Franchise Hit Movie
- Οθόνη LCD 55 "HD
- Οικογενειακό παιχνίδι
- 9 συναρπαστικές αποστολές
- Πάνω από 30 είδη δεινοσαύρων
- Πιστόλια υψηλής αξιοπιστίας
- Πάνω από 1000 δυναμικές LED που αλλάζουν χρώματα
- Κομψά γραφικά και ήχος
- Φωτισμένο γιγαντιαίο Dino topper και λογότυπο Jurassic Park

Διαστάσεις:
- Μήκος : 1.4 m
- Πλάτος : 1.3 m
- Ύψος : 2.0 m
- Βάρος : 350 kg

Adams Games

Διεύθυνση: Συμμαχικής 22, Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη, 56429

Τηλέφωνο: 2310 613 795
Κινητό: 6981 680 643

E-mail: stelios@adamsgames.gr

©2024 Adams Games. All Rights Reserved. Develop & Design by SocialPro.gr

Search